Privatpolitik

Revision 1.0 - 30/1/2023

Vores hjemmeside håndterer tilmelding til events, hvor vi indsamler dit navn og din email adresse samt adresse. Formålet med at indsamle disse oplysninger er at kunne håndtere deltagerlister til events samt kontakte dig i forbindelse med det pågældende event, herunder at sende dig tilmeldingsbekræftelse, købte billetter, information om programmet, eventuelle ændringer og andre relevante oplysninger.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det af lovgivningen og med undtagelse af de eventudbydere, som står på en begivenhed, du tilmelder dig. Du har altid ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig, og til at gøre indsigelse mod en eventuel videregivelse af dine oplysninger. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke til indsamlingen og brugen af dine oplysninger tilbage.

Vi sætter en stor ære i at beskytte dine personlige oplysninger og behandle dem på en ansvarlig måde. Vi har derfor truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger håndteres sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til vores privatpolitik, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger. Vi vil altid gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme dine ønsker på en hurtig og tilfredsstillende måde.

Vi forbeholder os ret til at ændre vores privatpolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, så du altid kan holde dig opdateret og være sikker på, at vi behandler dine personlige oplysninger på en sikker og ansvarlig måde. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer i vores privatpolitik.

Kontaktoplysninger

NIFTY Nordic I/S
kontakt@niftynordic.dk
tlf: 25 62 65 31
Stadion Allé 42, 1 TH, 8000 Aarhus C

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu