Hækling

Lær at hækle til en workshop

Drømmer du om at skabe magiske projekter med hæklenålen? Det gør vi! Men hvis vi skal være helt ærlige, så var hele hækleuniverset lidt svært at træde ind i, da vi stadig var helt nybegyndere og sad og googlede ”Hækling for dummies” og ”Hækling for begyndere”. Hos NIFTY fandt vi hurtigt ud af, at det hjalp os personligt helt vildt meget, når vi havde en person ved siden af os til at rådgive 1:1 og hjælpe os godt på vej.

Vi har haft glæde af at tage på et ’Lær at hækle’-kursus for at kunne få den personlige hjælp på vejen, der gør, at vi ikke gik døde i hækle-universet, men i stedet fik lov til at udforske den på alle mulige kreative måder. Og nu kan vi slet ikke stoppe med at hækle! Uanset om det drejer sig om hjemmelavede, genanvendelige små ’vat’-rondeller eller et sødt hæklet rasleæg til babyshoweret – der hopper hele tiden nye projekter af vores hæklenåle.

Hos NIFTY har vi samlet en række events inden for hækling, hvor du kan mødes med andre passionerede hæklere – uanset om du er helt nybegynder eller har hæklet i mange år. Til hækle workshops kan du f.eks. møde en hækledesigner eller få inspiration og/eller hjælp til at påbegynde dit næste projekt.

Med hæklenålen og dit yndlingsgarn i hånden kan alle hækleopskrifter bare komme an! Det er den følelse, vi har, når vi giver os hen til hæklingens univers. Og så er det tilmed også en håndarbejdedisciplin, der i mange år har givet folk den mentale pause, som vi alle har brug for en gang imellem.

Del din passion for hækling med andre

Inspiration til næste hækleprojekt

Mulighederne for hækleprojekter er uendelige, og klichéen står ved sin kraft; det er kun fantasien, der sætter grænser. Tjek vores events inden for hækling herunder, hvor du kan finde et event tæt på dig, uanset om du er bosiddende i Aarhus, København eller noget helt tredje.

Her på siden har vi også samlet vores blogindlæg omkring hækling, hvor du kan få inspiration til dit næste projekt eller opdage en ny hækleteknik. Rigtig go’ hæklelyst!

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu