DIY smykker

Skab unikke DIY smykker på et begyndervenligt kursus

Hvis du også drømmer om at give dig hen til smykkekunsten og udfolde dig kreativt med perler, kæder og farvesammensætninger, så er et kursus for lav selv-smykker det helt rigtige sted at tage hen. Hos NIFTY har vi samlet en række events inden for smykkefremstilling i hele landet, så du kan tage til en smykkeworkshop, uanset om du befinder dig i København, Århus eller et sted derimellem.

Hvis du før har arbejdet med DIY smykker, så kender du formentlig til glæden, der opstår, når du bærer dine færdige smykker. Stoltheden gløder især også, hvis venner og bekendte komplimenterer dine hjemmelavede smykker, når du bærer dem.

Hos NIFTY byder vi alle velkomne. Erfarne såvel som helt nybegyndere. Her på hjemmesiden har vi samlet events i forskellige niveauer, hvor du både kan starte helt fra nul og møde op til et kursus uden materialer eller værktøj. Her sørger vores samarbejdspartnere for at lære dig, hvordan du kan udfolde din kreativitet og skabe dine egne DIY-smykker.

Vi har dog også samlet nogle events, der i højere grad fokuserer på en smykketeknik eller bestemte materialer f.eks. guld eller sølv. For tiden bliver vi også især inspireret af de mange flotte DIY-smykker, der bliver lavet af Fimo-ler, der giver dig uendelige muligheder for spændende farvekombinationer og sammensætninger på kryds og tværs. På nogle af vores kurser kan du f.eks. lade dig opsluge af skabelsen af dine nye favoritøreringe.

Begynder eller erfaren DIY-smykkedesigner?

Mød dine venner over noget kreativt

De events, vi har samlet på vores side, er helt perfekte som aktiviteter, hvis du og vennerne eller veninderne gerne vil ud at opleve noget nyt eller savner at være kreative sammen. Et kreativt event er også genialt til dig, der mangler et oplevelsesgavekort til mors dag – eller til dig, der bare gerne vil opleve nye steder af byen, du allerede kender, og få nye kreative bekendtskaber.

At være sammen om at skabe lav selv-smykker er især også en af vores personlige favoritter, fordi vi nyder at slappe af i processen og finde frem til vores helt personlige designs. Nogle gange er det bare lige præcis sådan en slags pause med veninderne, vores mødre eller bedstemødre, som vi har brug for. 

Rigtig go’ fornøjelse med at lave dine egne smykker!

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu