« Alle Begivenheder

Shhh...sleri // NIFTY

1. marts kl.19:00 - 21:00

Shhh + sysleri = Shhh...sleri

Shhh...sleri er et spritnyt eventkoncept arrangeret af os hos NIFTY, der handler om mindful stilhed og syslerier. Derfor kalder vi eventet for Shhh...sleri, fordi vi gerne vil byde ind til et event, hvor du kan komme ned i tempo og få en mindful, kreativ pause fra hverdagen.

NIFTY vil gerne invitere til en aften i craftpsykologiens tegn. Inden for craftpsykologi arbejder man med, hvordan det at være kreativ og fordybe sig i et håndarbejdsprojekt har positive effekter på vores mentale sundhed.

Derfor vil vi hos NIFTY gerne invitere til Shhh...sleri: en stille stund med plads til at fordybe sig i sine syslerier. Vi starter aftenen ud med at sætte den gode stemning med te og kage, hvorefter vi kort vil introducere jer til NIFTYs virke og til Shhh...sleri. Den rolige stemning bliver lagt med afslappende musik, og så prøver vi i løbet af aftenen at være helt stille for en stund for at komme i flow (meningsfuld selvforglemmelse) med de syslerier, vi hver især sidder med.

Shhh...sleri skal give dig den pause, du har brug for i hverdagen langt væk fra stress og jag. Til Shhh...sleri er der rum til bare at være. Bare til at sidde i behagelige omgivelser sammen med andre og fordybe sig i et kreativt projekt og lade roen sænke sig over kroppen. Og få den mentale pause, som kroppen higer efter.

Det eneste, du selv skal medbringe til eventet, er et kreativt projekt og et sind, der er klar til at slappe af. Du kan udfolde dig kreativt med alt lige fra strik, hækling, syning, brodering, maling til noget helt andet. Det er helt op til dig, hvilket projekt du gerne vil slappe af med.

OBS: Du finder os i caféen til højre, lige når du er gået ind af hoveddøren til The Kitchen.

Husk selv at medbringe et kreativt projekt, som du gerne vil sysle med, og så glæder vi os enormt til at se dig til Shhh...sleri <3

Detaljer

Dato:
1. marts
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , , ,
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

NIFTY

Andet

Pris i kr.
45

Sted

The Kitchen
Universitetsbyen 14
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu