« Alle Begivenheder

Mistelten-workshop for begyndere // Art By Bilander

16. november kl.17:00 - 20:00

450,00kr.
Om eventet

Hop med på trenden, og lær at skabe din egne evighedsmisteltene i crepepapir. I de hyggelige og kreative lokaler hos Café NIFTY tager vi forskud på julens glæder med årets første julepyntworkshop. Denne misteltenworkshop er for dig, der gerne vil have en introduktion til lave smukke papirmisteltene på begynderniveau.

Under workshoppen fordyber vi os i forskellige krea-teknikker såsom klipning af blade, påsætning af bær (perler), beklædning af stilke med papir mm. Du bestemmer selv, om din mistelten skal have et realistisk udseende og holdes i traditionelle farver som grøn og rød, eller om du har mere lyst til at kaste dig ud i fantasifulde toner som f.eks. lyserød, rød, lilla, guld, sølv mv. for at skabe din helt egen unikke mistelten med dit personlige udtryk. Vi afslutter din nye kreation med et flot satinbånd, så misteltenen er klar til at pynte i mange år.

Du får skabeloner, opskrifter og teknikker, som du kan arbejde videre med efter workshoppen. Materialer og redskaber er der også sørget for, så du skal blot møde op til et kreativt pusterum. Inkluderet i billetprisen er en lækker kop kaffe/kakao/te eller sodavand fra caféen, og der vil være lidt julesødt, som du kan nyde, imens du er kreativ sammen med andre.

 

Om underviseren

Sabrina Bilander er cand.mag. i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet og har i flere år arbejdet med kunstformidling og kreativ undervisning af både børn og voksne. Som lokal Aarhus-kunstner designer Sabrina papirblomster i italiensk crepepapir, hvor hver enkelt blomst er et unikaprodukt.

Sidste år blev startskuddet for en ny, kreativ forretning, hvor Sabrina som professionel papirflorist, har afholdt en lang række blomsterevents i samarbejde med både private, foreninger, institutioner og skoler. Med en del succesfulde events og kurser i bagkataloget, vil Sabrina sørge for, at I får en hyggelig og kreativ håndværksoplevelse. Du kan finde Sabrinas kreationer på Instagram ved at klikke her.

 

Praktisk info:

Dato og tid: Torsdag d. 16/11 kl. 17-20 (3 lektioner inkl. pause)

Underviser: Sabrina Bilander, Papirflorist v. Art By Bilander

Sted: Café NIFTY, Universitetsbyen 14, 8000 Aarhus (Gå ind ad døren ved "The Kitchen" og find os indenfor døren til højre)

Pris: 450 kr. (inkl. alt – undervisning, materialer, kaffe/te/kakao og lidt sødt). Minimum 6 deltagere og max. 15 deltagere på holdet.

Tilmelding er bindende. Ved færre end 6 tilmeldte bliver begivenheden aflyst, og du får billetprisen refunderet.

Detaljer

Dato:
16. november
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
450,00kr.
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangører

ArtbyBilander
NIFTY

Andet

Pris i kr.
450

Sted

Café NIFTY
Universitetsbyen 14
Aarhus C, 8000 Denmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Standardbillet
Billetprisen er inkl. alt: undervisning, materialer, kaffe/te/kakao og lidt julesødt.
450,00 kr.

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu