Læs vores blog

Her samler vi alt fra guides til specifikke DIY projekter til nyheder og trends indenfor DIY.

Inspiration til DIY projekter

Vi elsker at udfolde os kreativt med DIY projekter! DIY står for Do It Yourself (på dansk: gør-det-selv) og er derfor egentlig bare en bred paraply, der dækker alle kreative projekter, som du selv kan udføre på egen hånd. Og vi må bare indrømme: Der er noget helt magisk over at kaste sig over noget nyt og gennemføre et DIY projekt.
DIY kan tage sig vidt forskellige ud - det kan være alt lige fra at strikke en sweater til redesigne en gammel vase fra genbrugsbutikken til at prøve kræfter med hjemmelavede ansigtscremer. Uanset hvilket DIY-projekt man går i gang med, så er stoltheden og glæden umålelig, når man står med det færdige resultat.
Hvis du er på udkig efter inspiration til nemme DIY projekter, så kan du gå på opdagelse her i vores blog øverst på denne side.

Find inspiration til hjemmelavede gaver

Her på bloggen kan du finde en masse inspiration til bl.a. hjemmelavede gaver eller den perfekte gave til den kreative person. Vi har skrevet en masse blogindlæg om alt lige fra ”Sådan kommer du i gang med at hækle” til ”5 gode gaver til den kreative person”. Vi har også skrevet en masse blogindlæg til, hvordan du kan være kreativ med dine børn.

Og hvis du spørger os, så er den bedste gave en oplevelse, hvor I kan bruge kvalitetstid sammen. Og det gælder, uanset om du er på udkig efter en gave til din veninde, søster eller farmor. Derfor kan vi varmt anbefale dig at overraske dine nærmeste ved at tage til et kreativt event, hvor I kan hygge jer og skabe en masse dejlige minder sammen. På forsiden kan du bruge vores eventkalender til at finde de events, vi afholder i caféen i øjeblikket.

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu