22. feb, 2023

Anbefaling til kreative aktiviteter i Fredericia

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvis du har lyst til at dykke ned i noget kreativt og hygge dig sammen med en af dine venner eller måske en fra din familie, så har vi en anbefaling til en magisk perle i hjertet af Fredericia. Vi har nemlig besøgt Aktivitetshuset Depotgården, som er et kommunalt hus, der rummer ekstremt mange forskellige kreative værksteder.

Depotgården er genialt til en dag eller en aften, hvor man søger en hyggelig oplevelse – vi synes, det er et genialt alternativ til at tage i biografen, ud at spise eller lignende. De har nemlig åbent indtil kl. 21, og der er simpelthen så mange forskellige muligheder for krea-aktiviteter, alt efter hvad du godt kunne tænke dig.

Mere end 10 forskellige krea-værksteder

Ved Depotgården kan du både fordybe dig i et håndarbejde eller et håndværk. Der er simpelthen alt lige fra glasperleværksted til malerværksted og træværksted. Du kan også gå på opdagelse i deres sølvværksted, hvor du f.eks. kan sandstøbe et smykke. Standstøbning betyder, at hvis du har et smykke i forvejen, så kan du lave en kopi af det smykke. Det kan f.eks. være et vedhæng på din yndlingshalskæde, som du gerne vil lave en kopi af til din veninde. På den måde kan du lave flere slags af et smykke, du i forvejen ejer. Det synes vi altså er helt genialt! Og sølvværkstedet og sandstøbning er kun én af de mange muligheder for fede ting, du finder hos Depotgården. 


Du kan læse mere om de forskellige værksteder og åbningstider hos Depotgården ved at klikke her.

Frivilligdrevet krea-hus med uendelige muligheder

Du kan også bruge træværkstedets mange forskellige maskiner og redskaber til at lave personlige møbler skræddersyet efter lige præcis de mål, der passer til dit hjem. Fordi Depotgården er drevet af frivillige, er det også vigtigt for os at sige, at konceptet med ‘hjælp til selvhjælp’ er gældende. Derfor er de frivillige ikke undervisere, men de giver naturligvis gerne et godt råd, hvis du har brug for en introduktion til en maskine eller lignende.

Inspiration til aktiviteter hos Depotgården

Hos NIFTY har vi af flere gange besøgt Depotgården, hvor vi bl.a. har deltaget i en workshop om garnfarvning, hvor vi fik lov til at farve vores helt eget garn efter lige præcis de farver, vi synes, var for lækre! Du kan se, hvordan vi farvede garnet og resultatet her: https://www.instagram.com/p/Cob_IW8NOzk/.

Første gang vi besøgte Depotgården, var vi kreative i deres keramikværksted, hvor der findes en masse fede redskaber, drejeskiver og alt, hvad keramik-hjertet begærer. Du kan se en video fra, vi lavede keramik her: https://www.instagram.com/p/Cj0MnOvjGMs/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu