24. apr, 2023

5 hjemmelavede gaver til Mors Dag

Mors dag nærmer sig med hastige skridt – faktisk er der i skrivende stund kun 17 dage til, at vi rammer d. 14. maj 2023. Hvis du også har en skøn mor, der fortjener noget kærlighed på denne dag, så har vi her i blogindlægget samlet 5 hjemmelavede gaver til mors dag. Og dem er vi sikre på, falder i god (moder) jord 😉

Og så vil vi lige skynde os at sige, at det er altid tanken, der tæller. Især når vi snakker Mors Dags-gaver; alle mødre-hjerter smelter, når de modtager en hjemmelavet gave lavet med kærlighed.

1. Sy din mors nye favorit-indkøbsnet

Der findes så ekstremt mange nemme opskrifter på indkøbsnet, som du kan sy ud fra din favorit sammensætning af stoffer. Skal din mor have et net i sin yndlingsfarve? Eller måske i glade farver og med en masse mønstre på? Personliggør indkøbsnettet, og giv det i gave til din mor. Vi synes, det er lidt fint, at når hun så bruger nettet i hverdagen, får hun en lille kærlig reminder om dig i form af indkøbsnettet.

2. Broder et kærligt budskab

Du kan også finde en lille toilettaske frem og brodere et budskab på, ligesom vi har gjort. Vi ønskede at give en varm kærlighedskrammer, hver gang toilettasken tages i brug. Og derfor har vi broderet et budskab – en af de helt klassiske 😉 – på toilettasken. Du kan også sagtens brodere på andre typer tasker, punge eller f.eks. en t-shirt. Kun fantasien sætter grænser, og du må gerne bruge klicheer ligesom os. 

3. Byt friske blomster ud med evighedsblomster

Giver du tit din mor en buket blomster til Mors Dag? I år kan du bytte den frisklavede buket ud med en mere hjemmelavet gave til Mors Dag. Vi har nemlig luret lidt på de mange fine hjemmelavede blomster, der både kan laves af crepepapir, muslingeskaller fra stranden og meget mere. En evighedsbuket er altså en sikker vinder!

4. Lav et personligt smykke

Køb de smukkeste perler og lav et personligt smykke til Mors Dag. Du kan f.eks. lave et fint lille armbånd i farverige perler eller holde det mere simpelt, hvis din mor i højere grad er mere til det minimalistiske. Der findes så mange smukke ferskvandsperler, glasperler og meget mere, så der er med garanti noget, der passer lige præcis til din mor.

5. Mal et flot kort med akvarelmaling

Hos NIFTY er vi helt tossede med hjemmelavede kort, der nemt kan laves på relativt kort tid med akvarelmaling. Fyld kortet op med en kærlig tekst indeni eller på bagsiden, så fungerer det hjemmelavede kort som et ekstra drys glimmer på enhver gave – købt eller hjemmelavet.

Hjemmelavede gaver = den ultimative kærlighedserklæring

Uanset hvilken hjemmelavet gave du giver din mor til Mors Dag, så husk at skønhedsfejl er en del af processen – og at din mor formentlig ikke ser dem alligevel, fordi hun bare er optaget af, at du har brugt tid på at lave en gave til hende. 

En hjemmelavet gave siger mere end 1000 ord, så vi har kun tilbage at sige: Frem med kreativitetskassen og i gang med den hjemmelavede gave til Mors Dag 🪐💫

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu