07. feb, 2023

3 anbefalinger til vinterferie aktiviteter 2023

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din vinterferie på eller trænger til ny inspiration til aktiviteter at lave sammen med din familie eller venner, så har vi her i artiklen samlet inspiration til dig. Inspirationen tager udgangspunkt i kreative aktiviteter, fordi vi hos NIFTY elsker at være kreative på alle mulige forskellige, finurlige måder.

Vores 3 bud på hyggelige vinterferie aktiviteter

Vinterferien markerer på mange måder en smuk årstid, hvor lyset er på vej tilbage, den kolde januar-måned er veloverstået, og foråret er for alvor på vej inden længe. Vejret kan dog stadigvæk godt snyde, (som det kan på alle tidspunkter af året i Danmark), og derfor har vi primært samlet en række indendørs aktiviteter.

 1. Besøg et lokalt bibliotek og deltag i en krea-café
  Mange af de lokale biblioteker afholder kreative caféer, strikkecaféer og repair caféer. Oftest er disse aktiviteter gratis og åbent for alle, og du kan derfor blot møde op. På den måde kan vinterferien bruges med afstressende aktiviteter såsom at strikke eller reparere den yndlingstrøje, der i længe har manglet et lille reparations-sting. 

  Det plejer at være super hyggeligt at tage til bibliotekernes åbne caféer. Det eneste, du skal huske, er at tjekke op på, om dit bibliotek har åbent i vinterferien. Nogle biblioteker afholder også særlige workshops netop i forbindelse med vinterferie, så tjek gerne dit lokale biblioteks tilbud ud.

 2. Find kreative events i nærheden af dig via NIFTY
  Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvad der generelt sker af kreative aktiviteter tæt på dig, så kan du bruge NIFTY til at finde frem til kreative events. Du kan klikke på https://niftynordic.dk/ og bruge filtrene til at opdage krea-oplevelser i dit nærområde, som du måske ikke kendte til i forvejen.

 3. Saml inspiration i naturen og skab kunst
  Vi vil også anbefale dig at gå en tur i naturen: i skoven, langs vandet eller et andet smukt område. Her kan du sammen med din veninde, mor eller måske en helt tredje samle nogle blade, blomster eller sten med hjem. Og så kan I udfordre hinanden i at bruge det, I har samlet sammen, i et DIY-projekt som gave til hinanden. Kombinationen mellem gåturen, det kreative og en personlig gave er helt genial, så det kan vi varmt anbefale!

Har du nogle anbefalinger til andre om, hvor de kan tage hen for at være kreativ, så må du vildt gerne skrive det til os herunder eller via Instagram. Ellers må I have en skøn og dejlig vinterferie. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du opdage
nye kreative
aktiviteter?

Gå på opdagelse i NIFTYs eventkalender og find dit næste kreative event.
Se eventkalender

Vil du samarbejde om et event?

Læs om mulighederne for at samarbejde om events i Café NIFTY.
Læs mere
crossmenu